Kontakt-ikon for uforpligtende samtale +45 70 22 12 92
info@aquila.dk

Om os

Historien om os rummer mere end 40 års ekspertise

Aquila A/S er en mellemstor produktionsvirksomhed, der producerer skræddersyede højtryksrensere. Derudover sælger og forhandler vi et udvalg af professionelt udstyr fra Jet Vent til ventilationsrens, ligesom vi bygger maskinen til at sprede det termiske ukrudtsmiddel SPUMA uden brug af pesticider.

Vi har hovedsæde i Nørre Aaby på Fyn, men sælger til en bred vifte af industrier uden for Danmarks grænser. Vi er således førende producent af højtryksrensere i Europa og Skandinavien, hvilket bygger på mere end 40 års erfaring.

Aquilas historie starter således tilbage i 1979, da en lokal middelfarter og hans svigersøn etablerer virksomheden med det formål at producere specialiserede højtryksrensere til andre industrier.

Sidenhen har firmaet skiftet hænder flere gange, ligesom vores forretningsområder og navn har gennemgået forandringer. Fokusset har dog altid været det samme: At udvikle og bygge højspecialiserede højtryksrensere til en bred vifte af industrier med den enkelte kundes behov for øje.

Et is-eventyr

Mest nævneværdig forandring skete i 2010, da Aquila fusionerede med Triventek, som producerede tørismaskiner og solgte udstyr til ventilationsrengøring. I mere end 10 år blev skræddersyede højtryksrensere produceret side om side med brugervenlige Dry Ice Pelletizere, Dry Ice Blastere og Co2 Gas Recovery Units, som Aquila Triventek A/S solgte med stor succes til hele verdenen.

Det førte slutligt til et salg af hele tørisforretningen til Cold Jet i oktober 2022. Det betød samtidig et farvel til Triventek.

Aquila A/S ejes i dag af direktør Torben Andreasen, der kom til Aquila i midten af 90’erne.

Tidslinie

  • 1979: Aquila etableres i Middelfart på Fyn.
  • 1996: Nuværende direktør Torben Andreasen ansættes i Aquila som værkfører og produktionschef.
  • 1999: Triventek etableres af den engelsk koncern Hotchkiss Group via Icevent Technologies i Roskilde.
  • 2001: Aquila opkøbes af britiske Tensid, som er specialiseret i kemikalier til graffitifjernelse og byvedligeholdelse. Torben Andreasen overtager samme år direktørstolen og bliver medejer.
  • 2010: Aquila og Triventek fusionerer. Torben Andreasen forbliver direktør og medejer.
  • 2019: Torben Andreasen overtager 100 procent ejerskab af Aquila Triventek A/S.
  • 2022: Produktionen af tørismaskiner – pelletizere, blastere og recovery units – sælges til Cold Jet, og firmanavnet ændres atter til Aquila A/S.

Vores værdier

For en renere verden

For Aquila A/S handler det ikke blot om at producere maskiner, der kan rengøre facader. Vi ønsker at bidrage til en renere verden i mere end en forstand ved at gøre det mest bæredygtigt.

Brugervenlig innovation

Vores filosofi er, at værdien af enhver innovation eller forbedring skal vægtes af dens enkelhed. Vores produkter skal være nemme at beskrive, bruge, vedligeholde og reparere. Det handler kort sagt om brugervenlighed.

Fra ide til service

For os er det vigtigt, at vores kunder aldrig føler sig på herrens mark. Vi gør derfor en dyd ud af, at når man først er blevet en del af vores familie, så kan man være sikker på at få ikke blot den mest kvalificerede, men også oprigtige support

Forståelse for forretning

Det skal kunne betale sig at handle med os. Vores maskiner er derfor altid udviklet med fleksibilitet for øje og produceret med henblik på at holde produktions- og driftsomkostninger ned.

Vores medarbejder

Torben Andreasen ved sit skrivebord hos Aquila Triventek.

Torben Andreasen

Administrerende direktør T: +45 20 48 86 90 M: ta@aquila.dk
Økonomi- og administrationschef Brigitta Poulsen ved sit skrivebord hos Aquila Triventek.

Brigitta Poulsen

Økonomi og Administration T: +45 70 22 12 92 M: bp@aquila.dk

Bjarne Andreasen

Produktionschef T: +45 20 22 27 94 M: ba@aquila.dk
Værkfører Hans Guldmann i produktionen hos Aquila Triventek

Hans Guldmann

Værkfører, Produktion T: +45 51 30 10 70 M: hg@aquila.dk

Morten Møller Jørgensen

Indkøb og salg, Ventilationsrens T: +45 21 32 61 87 M: mmj@aquila.dk
René Madsen i servicebilen fra Aquila Triventek.

René Madsen

Service, Højtryksrens T: +45 61 22 67 94 M: rm@aquila.dk
Søren Greve i produktionen hos Aquila Triventek

Søren Greve

Produktion, Højtryksrens T: +45 51 14 74 72 M: sg@aquila.dk